Hus

Här nedan presenterar vi ett antal husmodeller som kan vara till hjälp när ni skall välja hus. Första steget är att hitta en planlösning som passar just Er!

 

Naturligtvis kan alla husen förlängas, förkortas och förändras efter tomtens förutsättningar och era önskningar. Ni kan även byta tak, fasad och fönster så de skapar den karaktär ni vill ha. Samma planlösning men med andra val kan göra ett traditionellt hus till ett funkis hus. Det är Era val som sätter husets karaktär!

 

Kanske har ni en arkitektritad ritning eller en egen skiss. För att få just ert hus att bli det ni önskar, tar ni kontakt med någon av våra säljare så hjälper de er att hitta rätt.

 

I vår standard och tillvalsbroschyr kan ni läsa om den standard som ingår och vilka val ni kan göra. Självklart hjälper vi er om ni önskar något utöver detta.

Korta vägen

Vi bygger vi ditt hus nyckelfärdigt - ett kontrakt med fast pris - ett alternativ fler och fler väljer för att ha kontroll på kostnaderna.

Medelvägen

För dig som vill göra en del av jobbet själv eller har egna entreprenadskontakter. Här väljer ni själva var gränser skall gå. Många vill ha en färdig utsida men göra jobbet på insidan själv, andra vill göra målningen och tapetsering själva - det viktiga är att det finns en tydlig gränsdragning.

Långa vägen

Vi levererar en byggsats och du gör all byggnation själv.

Standard och Tillval

Husgrupp

Hustyp

Sortering