Bo vackert med havsutsikt!

Presentation
Bilder

På Sundstrand med utsikt över havet och den vackra Uddevallabron kommer vi att uppföra 45 villor med totalentreprenad. De återstående husen finns i 2 olika typer av sutteränghus. Båda med planlösningar och terrasser för att maximalt ta vara på den fina utsikten samt den härligt värmande kvällssolen. Allt detta kan du läsa mer om på vita husens hemsida.

 

 

TOTALENTREPRENÖR

 

Vita Husen är ett samarbete mellan Vita Husen Väst AB som projekterat och säljer ihop med Dala Trähus Entreprenad AB som är totalentreprenör för själva husbyggnationen

 

 

BOENDE TILL RIMLIGT PRIS

 

Som totalentreprenör har vi ett avtal med Vita Husen Väst AB att bygga Vita Husen. Deras tanke med detta projekt har varit att bygga ett drömboende med fantastisk utsikt till rimligt pris.  Därför är själva grundtanken att alla hus ska byggas så lika som möjligt för att hålla nere kostnaden för husen.

 

 

STANDARD OCH TILLVAL

 

Vita Husen har i utgångsläget en bra standard med bland annat kaklade badrum och parkett i hela huset.
Vi erbjuder även en väl tilltagen tillvalskatalog där ni utifrån era egna önskemål och smak kan sätta en egen prägel på ert hus. Det där lilla extra det innebär att köpa ett helt nytt hus.

 

 

FÖRSÄLJNING AV VITA HUSEN

 

Har du frågor om något är du varmt välkommen att kontakta :
Lars-Olof Axelsson Vita Husen Väst AB. Telefon 0705-33 08 87
Anki Petersson Vita Husen Väst AB. Telefon 076-039 38 49